dissabte, 27 de desembre del 2008

A MANTA -- Nou CD

A MANTA, aquest grup amb seu a Santa Coloma, ja han tret el seu primer disc, "Deixeu parlar la terra". Aquells que vau poder assistir a l'espectacle que van presentar al Castell fa uns mesos podreu tornar a sentir la Laia Carreras, la Maria Carreras i la Irene Ferrero parlar-nos de la nostra estimada terra. Si en voleu sentir un tastet, cliqueu aquí.

Felicitats a les autores!!

I els lectors d'aquest bloc, animeu-vos a comprar el CD. Val la pena, i per només 10€ tindreu un disc Made in Santa Coloma.
:-)


L’espectacle “Deixeu parlar la terra” és un recital poètic que es recolza en la música en viu (veu, dolçaina, acordió diatònic, flauta travessera, simbombes…), en la música pregravada i en l’audiovisual per expressar tota una sèrie de sentiments que ens desperta el mot ‘terra’. Els textos que es reciten són poemes de creació pròpia i de Vicent Andrés Estellés, Josep Palau i Fabre i Marc Granell. Les membres del grup, que es troben a cavall del País Valencià i el Principat, entre l’horta i el secà, davant l’actual transformació insostenible del territori, mostren amb poesia i música el sentiment de pertinença a un lloc, el sentiment de respecte a la cultura i la identitat d’un país, el sentiment d’impotència vers el malbaratament del nostre patrimoni geogràfic, i les seves conseqüències a nivell cultural. “Deixeu parlar la terra” és ràbia i denúncia a la cultura del ciment. “Deixeu parlar la terra” és sentiment de regust agredolç i d’esperança. (Per adquirir el CD només ens heu d'enviar un correuet i us el farem arribar)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei, impressionant, he sentit les tres peces que hi ha penajdes al myspace, no sabia que a sta coloma hi havia coses així! recoi! felicitats a les autores!!

Anònim ha dit...

Perdoneu, he sortit com a anònim, però volia dir que sóc el Pere, de Solivella, a vegades miro aquest bloc per veure quines sortides feu. També jo sóc un fanàtic de la bicicleta! Endavant les rodes i felicitats pel bloc!